TULOSSA! Be Lenka Snowfox Lämmin Talvikenkä Black

TULOSSA! MYÖS TIEDOT TARKENTUU MYÖHEMMIN

HUOM: ÄLÄ TILAA VIELÄ!

Snowfox on Be lenkalta upea uutuus talveen lapsille, jotka haluavat leikkiä ja liikkua huolettomasti lumessa. Snowfox-talvisaappaassa on ihanan lämpöinen villavuori merinovillasekoitetta sekä vedenkestävä tex-kalvorakenne, joka pitää pikkuvarpaat lämpöisinä ja kuivina. Kengän pinta on laadukasta vettähylkivää nailonia sekä nupukkinahkaa. Suosittelemme käsittelemään kengän pinnan suojasuihkeilla säännöllisesti.

Snowfox-paljasjalkakengän pohja on täysin uudistettu, pitävää vulkanoitua kumia ja pohjassa on selkeästi uritettu kuviointi, joka tekee kengistä paremmin pitävät myös liukkaalla alustalla. Snowfox-talvisaappaassa on irrotettava pohjallinen, jonka voit vaihtaa halutessasi esim. huopavillapohjalliseen. 

Lestiltään Snowfox on tilava varvastilaltaan sekä leveys- että korkeussuunnassa. Kenkä sopii parhaiten normaaliin/leveähköön/leveään jalkaterään, joka on jalkaterästä matalan/normaalin korkuinen. Snowfoxin korkeassa varressa on joustava nyöritys, jolla voit kiristää vartta tarvittaessa. Lapsen on helppo vetää saappaat itse jalkaan.

Koot: 25-35

Värit: musta, sininen, vaaleanpunainen

Valmistettu vastuullisesti Slovakiassa, Be lenkan omalla tehtaalla 

Valitse variaatio:

109,00 €
Please select variants first