D.D. STEP Nahkainen Talvikenkä Gorilla

ALE -70%! KOOT 20

HETI SAATAVILLA

HUOM KOKO 20 EI MENE PULLUKKAAN JALKAAN!

Malli 073

Nahkainen kenkä pienille jaloille on ihanan syksyinen malli, jossa on nilkassa tarrallinen remmi, joka pitää kengän hyvin menossa mukana.

Kengän pinta on vettä hylkivää nahkaa, jonka saa suojasuihkeilla hyvin säätäkestäväksi. Kengässä on muhkea sekoitevuori. Halutessasi voit vaihtaa kenkään huopavillapohjallisen. Kenkä soveltuu parhaiten normaali-/leveähkölestiseen jalkaan. Puettavuutta helpottaa tarranauhat.

Nahkakenkä edistää omalta osaltaan jalkaterveyttä ja antaa jalan luonnollisen kosteuden poistua kengästä. Hyvin huollettuna nahkakenkä on kestävä. 

Pohja on huikean elastinen ja se antaa jalan mukautua alustaan jokaisella askeleella. Kengässä on irrotettava pohjallinen. Paljasjalkakenkäideologian mukaan pohja on tasainen eikä siinä ole kantakorkoa ja varpaille on hyvin tilaa.

Huomaa, että sisäpohja on ommeltu pohjaan kiinni käsin keveillä pistoila ja joku ommel saattaa katketa käytössä, kun pohja on niin elastinen. Tämä ei kuitenkaan estä käyttämästä kenkää, koska sisäpohjan päällä on pohjallinen. Tämä ei ole reklamaation aihe.    

Suosittelemme kengän käsittelyyn myrkytöntä ja väritöntä suojasuihketta.

Lesti: normaali/leveähkö
Valmistusmaa: Kiina

Mitat ovat kengän sisämittoja, lisää lapsen jalan mittaan kasvu- ja käyntivara n. 2 cm ja valitse alta oikea koko.

Kokotaulukko:
Koko- sisämitta - leveys

20 12,6 - 5,7

21 13,3 - 5,8

22 14,0 - 6,0

23 14,7 - 6,2

24 15,2 - 6,3

25 16,0 - 6,6

 30 vrk alin hinta 25€

Valitse variaatio:

19,00 € 65,00 €