D.D. STEP Nahkainen Välikausikenkä Hurja Hai

KOOT 20-25

HETI SAATAVILLA

Nahkainen kenkä pienille jaloille on ihanan syksyinen malli, jossa on nilkassa tarrallinen remmi, joka pitää kengän hyvin menossa mukana. Väri: royal blue.

Kengän pinta on vettä hylkivää nahkaa, jonka saa suojasuihkeilla hyvin säätäkestäväksi. Kengässä on myös nahkainen vuori, joten villasukan ja huopavillapohjallisen kanssa kenkä menee myös hieman viileämmillä ilmoilla välikaudessa. Kenkä soveltuu parhaiten normaali-/leveähkölestiseen jalkaan. Puettavuutta helpottaa tarranauhat.

Nahkakenkä edistää omalta osaltaan jalkaterveyttä ja antaa jalan luonnollisen kosteuden poistua kengästä. Hyvin huollettuna nahkakenkä on kestävä.

Pohja on huikean elastinen ja se antaa jalan mukautua alustaan jokaisella askeleella. Kengässä on irrotettava pohjallinen. Paljasjalkakenkäideologian mukaan pohja on tasainen eikä siinä ole kantakorkoa ja varpaille on hyvin tilaa.

Huomaa, että sisäpohja on ommeltu pohjaan kiinni käsin keveillä pistoilla ja joku ommel saattaa katketa käytössä, kun pohja on niin elastinen. Tämä ei kuitenkaan estä käyttämästä kenkää, koska sisäpohjan päällä on pohjallinen. Tämä ei ole reklamaation aihe.    

Suosittelemme kengän käsittelyyn myrkytöntä ja väritöntä suojasuihketta.

Lesti: normaali/leveähkö
Valmistusmaa: Kiina

Mitat ovat kengän sisämittoja, lisää lapsen jalan mittaan kasvu- ja käyntivara 1,2 - 1,7 cm ja valitse alta oikea koko.

Kokotaulukko:
Koko- sisämitta - leveys

20 12,6 - 5,7

21 13,3 - 5,8

22 14,0 - 6,0

23 14,7 - 6,2

24 15,2 - 6,3

25 16,0 - 6,6

Valitse variaatio:

40,00 € 55,00 €