Harmaat Lammasvillatossut Merinovillaa

ALE

Merinovillaiset lammastossut ovat ihanan pehmoiset ja lämpimät tossut pikkujaloille kotiin tai vaikka mökille. Tossu muotoutuu jalkaterän muodon mukaiseksi ensismmäisten käyttökertojen jälkeen. Synteettinen liukuestepohja on pitävä kaikilla lattiamateriaaleilla.

Sisäpohjan mitat noin:

35-36 21cm

37-38 23cm

39-40 24cm

100% aitoa lampaanvillaa, 100% luonnon tuote

Yrityksemme panostaa parhaimpiin sekä laadukkaimpiin tuotteisiin, jotka ovat 100% aitoa villaa. Niiden valmistus täyttää ekologisen ja ihmisystävällisen tuotannon standardit. Hyväksymme villan ainoastaan mulesing vapailta toimittajilta, jotka ovat vakuuttaneet eläinten hyvinvoinnin.

Terveyttä ja lämpöä lampaanvillasta

100% merinovilla on luonnon oma ihmekuitu ja se on parhaimmillaan ihoa vasten. Tällöin tunnet verenkierron vilkastumisen, jonka kautta tasainen lämpö menee syvälle kudoksiin ja niveliin, vilkastuttaen aineenvaihduntaa ja vaikuttaen yleisesti hyvinvointiin, särkyihin, levottomiin jalkoihin ym. Ennen kaikkea merinovilla rentouttaa ja on miellyttävä pitää. Merinovilla on lampaanvilla, joka on peräisin pääasiassa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa kasvatettavista merinolampaista. 

Valitse variaatio:

20,00 € 30,00 €