Lasten Ballerina Pink & Tummansininen

KOKO 32-33

HETI SAATAVILLA
Ihastuttava paljasjalkaballerina pikkujaloille herkullisen pinkkinä ja perinteisen tummansinisenä! Malli on kaunis ja kevyt, ajaton sekä helposti yhdisteltävissä muuhun vaatetukseen. Helppo pukea jalkaan ja pysyy hyvin jalassa vauhdikkaammassakin menossa.

Kangas on joustava ja hengittävä, kestävä sekä pestävä (30' hienopesu pesupussissa).

Pohja on patentoitu, taipuisa ja täysin rullautuva, pitävä märälläkin alustalla, lasinsirutkaan eivät menoa haittaa, kun eivät pääse pohjasta läpi. Jalkatuntuma on pehmoisen miellyttävä eivätkä pikkukivetkään tunnu sen läpi. Lapsi voi huoletta juoksennella, hyppiä ja käydä tutkimusretkillään. Ballerina toimii loistavasti myös sisäkenkänä esim. päiväkodissa tai koulussa. 

Laatukengät Saksasta; kengissä ei käytetä mitään liimoja vaan pohjat kuumapuristetaan kankaaseen kiinni ja saumat pysyvät varmasti kiinni ja tämän myötä saumojen irvistelykin on historiaa.

Valmistusmaa: Saksa

Värit: pinkki ja tummansininen

Koot: 

32-33 (19,5cm) 

34-35 (21cm)

Huomaa, ettei sukkamalliseen kenkään tarvitse jättää isoja käyntivaroja vaan kenkä saa istua aikalailla kuin löysä sukka jalkaan. Mittaa kuitenkin jalat niin varmistat kengän sopivuuden.

Kokovalinnoissa autan mielelläni: info@toimivatjalat.fi tai Facebookissa: Toimivat Jalat

Aikuisille löytyy samaista ballerinaa myös ihan samoissa väreissä sekä myös mustana ja hiekan värisenä XS-XL

Valitse variaatio:

79,00 €