Leguano Gentle Nappa, Nahkainen Paljasjalkakenkä *LIMITED EDITION*

Myynnissä Suomessa vain Toimivat Jalat -verkkokaupassa!

Tämä upean klassisen tyylikäs ja laadukas, hienosta lehmännahasta valmistettu paljasjalkakenkä edustaa sitä, mitä Leguano on parhaimmillaan; laatua, tyylikkyyttä ja kestävyyttä! Nahka on miellyttävän pehmeää ja kenkä on täysinrullautuva.  

Tyylikäs ja silti rento! Tämä hieno nahkainen kenkä sopii hyvin farkkuihin, rentoon vapaa-ajanasuun tai rentoon bisness-pukeutumiseen. 

Leguanot valmistetaan Saksassa tiukkojen laatustandartien mukaan ja pohja on patentoitu. Pohjan paksuus 8mm eivätkä pikkukivet, tikut tai lasisirut tunnu pohjan läpi. Testeissä ainutlaatuinen pohjamateriaali on kestänyt mm. lasinsiruilla kävelyn. Pohjalla on kaikki paljasjalkakenkien toimivat ominaisuudet: mukautuvat hyvin alustaan, vapauttavat isovarpaan toimimaan, kannassa nollakorotus.

Kenkä ei sisällä mitään liimoja, koska pohja kuumapuristetaan kankaaseen kiinni ja saumat pysyvät varmasti kiinni. Pohja on taipuisa ja täysin rullautuva ja se mahdollistaa jalkaterän vapaan liikkumisen kaikilla alustoilla. Ihanteellinen maatuntuma.

Valmistettu käsityönä Saksassa

Pintamateriaali: 100% hieno lehmän nappa, hienoksi hiottu
Sisämateriaali, pohjallinen: nahkainen joustava vuori
Pohja: 100% LIFOLIT®

Hoito-ohjeet:

Pyyhi pehmeällä, kostealla liinalla ja tuuleta hyvin. Nahan on kyettävä hengittämään. Älä pese! Huolla nahkaa säännöllisesti laadukkailla nahanhoitotuotteilla.

Koot: 42-47

Mittaa jalkasi ja lisää käyntivara noin 1cm.

Koko Kengän sisämitta (cm)

42 26,4

43 27,2

44 27,9

45 28,7

46 29,2

47 29,9

Toimitusaika noin 3 viikkoa

Valitse variaatio:

249,00 €