Merinovillaiset Tilavat Lammastossut

Koko 35/36

Merinovillaiset lammastossut ovat korkeussuunnassa erittäin tilavat ja leveälestiset, ihanan pehmoiset ja lämpimät tossut tilaa tarvitseville jalkaterille. Tämä malli soveltuu myös turvonneille jaloille. Tossu muotoutuu jalkaterän muodon mukaiseksi ensimmäisten käyttökertojen jälkeen. Synteettinen liukuestepohja on pitävä kaikilla lattiamateriaaleilla. 

Merinovillalla on medikaalisia vaikutuksia ja siksi ne toimivat hyvin jalkaterveyttä edistävinä tuotteina parantaen pintaverenkiertoa sekä lämmittäen ja rentouttaen jalkoja.

Ihanteellinen tuote, jos sinulla on

  • Palelevat jalat
  • Pakottavat jalat
  • Kärsit nivelkivuista
  • Turvotusta, känsiä tai kovettumia jaloissa

Kokotaulukko, mitat ovat sisämittoja 

35-36 n. 21 cm
37-38 n. 23 cm
39-40 n. 24 cm
41-42 n. 26 cm
43-44 n. 28 cm
45-46 n. 30 cm
47-48 n. 32 cm

100% aitoa lampaanvillaa, 100% luonnon tuote

Yrityksemme panostaa parhaimpiin sekä laadukkaimpiin tuotteisiin, jotka ovat 100% aitoa villaa. Niiden valmistus täyttää ekologisen ja ihmisystävällisen tuotannon standardit. Hyväksymme villan ainoastaan mulesing vapailta toimittajilta, jotka ovat vakuuttaneet eläinten hyvinvoinnin.

Terveyttä ja lämpöä lampaanvillasta

100% merinovilla on luonnon oma ihmekuitu ja se on parhaimmillaan ihoa vasten. Tällöin tunnet verenkierron vilkastumisen, jonka kautta tasainen lämpö menee syvälle kudoksiin ja niveliin, vilkastuttaen aineenvaihduntaa ja vaikuttaen yleisesti hyvinvointiin, särkyihin, levottomiin jalkoihin ym. Ennen kaikkea merinovilla rentouttaa ja on miellyttävä pitää. Merinovilla on lampaanvilla, joka on peräisin pääasiassa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa kasvatettavista merinolampaista. 

Valitse variaatio:

10,00 € 30,00 €