TULOSSA! Affenzahn Talvikenkä Dreamer Mission Vihreä 21/22

ENNAKKOMYYNTI ALKAA VKOLLA 31! Jos tilaat muitakin tuotteita samalla, huomaa, että kaikki tuotteet toimitetaan samalla kertaa, kun ennakkoerät ovat saapuneet Suomeen. Voit myös tilata erikseen tuotteet, jolloin ne toimitetaan heti, kun ne saapuvat Suomeen.

Toimitusaika-arvio syyskuun loppu

Affenzahnin villapäällysteinen talvikauden kokonaan kalvotettu (100% waterproof) paljasjalkakenkä . Pohja on hieman paksumpi kuin kesämallin kengissä, mutta silti joustavahko. 

Kengän ulkopinta on villaa. Kengästä löytyy Affenzahin oma 100% waterproof kalvorakenne, joka tekee kengästä vedenpitävän ja hengittävän. Kengän sisällä on pehmoinen ja lämmin, hikoamaton vuori. Pohjallisessa on 3mm pehmoinen karvasisäpohja (Bloom Foam). Ulkopohja on nahkea ja se pitää hyvin lapsen pystyssä lumella ja jäälläkin. Kengässä on kätevät joustonauhat sekä tarranauha.

Kengän vedänpitävä kalvo vaikuttaa hieman kengän joustavuuteen. Kenkä notkistuu käytössä ja sitä voi myös käsitellä käsin etukäteen.  

  • Tarranauhakiinnitys nilkassa
  • Päällikangas: kierrätetty villa sekä 100% kierrätetty Bluesign sertifioitu polyesteri
  • 100% waterproof kalvo. PFC vapaa - materiaalissa ei ole käytetty ihmisille ja ympäristölle vaarallisia per-fluorattuja kyllästeitä.
  • Lämmin vuori: 100% kierrätettyä polyesteriä
  • Liukumaton kumipohja
  • Sisäpohja: Bloom Foam
  • Irrotettava pohjallinen
  • Lesti: kapeahko/normaali

HUOM:

Vedenpitävä tuote pitää vähintään kohtalaisen kosteuden kokonaan ulkona

Ei saa pestä koneessa eikä kuivata koneellisesti

Affenzahnin kengät tuotetaan vastuullisesti sekä tuotantoketju on ekologinen ja myrkytön. Tämän takaa Bluesing-partner -sertifiointi.

Mitat ovat kengän sisämittoja, lisää lapsen jalan mittaan kasvu- ja käyntivara 1,5-2cm ja valitse alta oikea koko. 

Huomaa, että pehmeä kenkä joustaa sivusuunnassa leveyttä ja mukailee lapsen jalkaa. Kengässä ei ole erillistä pohjallista vaan pohjallinen on ommeltu kiinni.

Suosittelemme myrkyttömän suojasuihkeen käyttämistä tälle kengälle. Uusi käsittely tarvittaessa.  

Koko - sisämitta - leveys - jalan suositusmitta 

MITTATAULUKKO TULOSSA! Koot 31-37

100,00 €
Please select variants first