UUTTA! Affenzahn Vk-kenkä Owl

ENNAKKOTILAA JO NYT JA MAKSA HETI NIIN VARMISTAT KENGÄN SAATAVUUDEN. VARASTOSALDO KERTOO MÄÄRÄN, KUINKA PALJON KENKÄÄ ON JÄLJELLÄ ENNAKKOERÄSTÄ. 

TULOSSA MYYNTIIN VKOLLA 36 (ensimmäinen erä) ja VKOLLA 38 (toinen erä)! 

Saatavilla vain koot 22, 26, 27 ja 28.

Hurmaava Affenzahnin vegaaninen välikauden vedenpitävä paljasjalkakenkä, kauden uutuusvärissä. Kengässä on hengittävä kalvorakenne, joka pitää veden kengän ulkopuolella ja pikkuvarpaat kuivina. Pohja on hieman paksumpi kuin kesämallin kengissä, mutta silti joustava. Pohjan materiaali on pitävä liukkaallakin alustalla. Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Villasukan kanssa oikein toimiva myös hieman viileämmillä ilmoilla. Tarranauhoilla kengän saa säädettyä jalkaan hyvinistuvaksi.

Affenzahnin uudet mallit ovat hieman tilavampia ja korkeampia sisältä kuin edellisen vuoden mallit, jotta pikkujaloilla olisi tilaa toimia kengän sisällä ja varpaat pysyvät lämpiminä. Pohjan elastisuutta on myös parannettu entisestään. Pohja notkistuu käytössä ja sitä voi myös käsitellä käsin etukäteen. 

  • Tarranauhakiinnitys
  • Päällikangas 100% Bluesign sertifioitu kudottu polyesteri
  • Vedenkestävä, hengittävä kalvo. PFC vapaa - materiaalissa ei ole käytetty ihmisille ja ympäristölle vaarallisia per-fluorattuja kyllästeitä.
  • Vuori: ilmaverkko (100% kierrätettyä polyesteriä)
  • Liukumaton kumipohja
  • Sisäpohja: Bloom Foam
  • Vegaaninen
  • Lesti: normaali

Affenzahnin kengät tuotetaan vastuullisesti sekä tuotantoketju on ekologinen ja myrkytön. Tämän takaa Bluesing-partner -sertifiointi.

Mitat ovat kengän sisämittoja, lisää lapsen jalan mittaan kasvu- ja käyntivara 1,5-2cm ja valitse alta oikea koko. Huomioi koon suhteen, että lapsen jalka kasvaa vielä jonkun verran ennen syksyä.

Huomaa, että pehmeä kenkä joustaa sivusuunnassa leveyttä ja mukailee lapsen jalkaa. Kengässä ei ole erillistä pohjallista vaan pohjallinen on ommeltu kiinni.

Koko - sisämitta - leveys


22 14,5cm - 6,3cm
26 17,1cm - 6,8cm

27 17,8cm - 7,0cm

28 18,5cm - 7,1cm

Valitse variaatio:

79.00 €
Please select variants first