Lady Pink Ballerina Paljasjalkakenkä

Kauniin naisellinen ballerina-mallinen kesäkenkä työkengäksi ja vapaa-aikaan. Värinä ihana pinkki ja pohjan värinä viininpunainen, joka tuo uutta ilmettä paljasjalkakenkäilyyn. Sisämateriaali on miellyttävän hengittävä eikä kenkä hiosta käytössä. Sujauta kengät nopeasti jalkaan ja kipaise kevein jaloin päivääsi!

Jalkatuntuma on pehmoinen, miellyttävä ja kevyt. Kenkä istuu hyvin jalassa eikä purista. Kengät ovat helppo pakata mukaan niiden keveyden ja joustavuuden ansiosta.

Leguanot valmistetaan Saksassa tiukkojen laatustandartien mukaan ja pohja on patentoitu. Pohjan paksuus 8mm eivätkä pikkukivet, tikut tai lasisirut tunnu pohjan läpi. Testeissä ainutlaatuinen pohjamateriaali on kestänyt mm. lasinsiruilla kävelyn. Pohjalla on kaikki paljasjalkakenkien toimivat ominaisuudet: mukautuvat hyvin alustaan, vapauttavat isovarpaan toimimaan, kannassa nollakorotus.

Kenkä ei sisällä mitään liimoja, koska pohja kuumapuristetaan kankaaseen kiinni ja saumat pysyvät varmasti kiinni. Pohja on taipuisa ja täysin rullautuva ja se mahdollistaa jalkaterän vapaan liikkumisen kaikilla alustoilla.

Tarvittaessa voit pestä kengät pesupussissa 30 asteessa. Kuivaa ilmavasti. 

Valmistettu käsin Saksassa.

Materiaali:

Päällinen: 100% polyesteri, pohjallinen: 50% polyamidia, 50% polyuretaania, pohja: 100% LIFOLIT®

Kokotaulukko:

Koko  Kengän sisämitta (cm) Leveys (cm)

36      22                 8

37      23                8,4

38      23,5             8,4

39      24                8,5

40      24,5             8,6

41      25,5               9

42      26                  9

Toimitusaika 3 - 21 vrk varastotilanteen mukaan.

Valitse variaatio:

149,00 €