Leguano Amalfi Pitsinen Paljasjalkakenkä Valkoinen ja Musta

ALE

Esittelyssä maailman kaunein paljasjalkakenkä!

Inspiraatiota kenkään on haettu Italian luomoavan kauniilta seuduilta ja luonnosta. Tyylikäs, elegantti ja katseitakääntävän upea kenkä, joka sopii vaikka morsiammen jalkaan hääkengäksi. Malli on yksi myydyimmistä Leguanon kengistä eikä suotta niin upea se on!

Pohja on taattua Leguano-laatua ja kengän pintaan on luotu ainutlaatuinen pehmeä macrameemallinen kuosi, joka takaa kauniin ja siron ilmeen kengälle. Soveltuu käytettäväksi farkkujen, mekkojen, shortisien ja minkä tahansa vaatteiden kanssa arjessa ja juhlassa. Rento ja tyylikäs samaan aikaan!

Jalkatuntuma on pehmoinen, miellyttävä ja kevyt. Kenkä istuu hyvin jalassa eikä purista. Nauhoilla voit helposti säätää kengät sopiviksi jalkoihisi. Kengät ovat helppo pakata mukaan niiden keveyden ja joustavuuden ansiosta.

Leguanot valmistetaan Saksassa tiukkojen laatustandartien mukaan ja pohja on patentoitu. Pohjan paksuus 8mm eivätkä pikkukivet, tikut tai lasisirut tunnu pohjan läpi. Testeissä ainutlaatuinen pohjamateriaali on kestänyt mm. lasinsiruilla kävelyn. Pohjalla on kaikki paljasjalkakenkien toimivat ominaisuudet: mukautuvat hyvin alustaan, vapauttavat isovarpaan toimimaan, kannassa nollakorotus.

Kenkä ei sisällä mitään liimoja, koska pohja kuumapuristetaan kankaaseen kiinni ja saumat pysyvät varmasti kiinni. Pohja on taipuisa ja täysin rullautuva ja se mahdollistaa jalkaterän vapaan liikkumisen kaikilla alustoilla.

Tarvittaessa voit pestä kengät käsin. Kuivaa ilmavasti. 

Valmistusmaa: Saksa

Materiaali:

Päällinen: 100% polyesteriä. Sisäpohja: 50% polyamidia, 48% polyuretaania. 2% väriainetta. Pohja: 100% LIFOLIT®.

Mittaa jalkasi ja lisää käyntivara noin 1cm.  

Kokotaulukko:

Mittaa jalkasi ja lisää käyntivara noin 1cm.  

Koko   Kengän sisämitta (cm)   Leveys

36        22,3                9

37        22,8                9,5 

38        23,6                9,5

39        24,2                9,5

40        25,0                9,8

41        25,6                 10

42        26,4                10,5

43        27,2                 10,5

Toimitusaika: 3-21 vrk varastotilanteen mukaan

Valitse variaatio:

169.00 € 189.00 €
Please select variants first