Joustavat Ei-solmittavat Nauhat, Useita Värejä

HETI SAATAVILLA

Tee kengistäsi erilaiset ja hauskat, omannäköiset väricocktailit innovatiivipalkinnon voittaneilla elastisilla nauhoilla. 

Täysin uudenlaiset elastiset kengännauhat, joita ei tarvitse solmia. Kun nauhat ovat paikallaan, voit vaivattomasti sujauttaa kengät jalkaasi ja pois ja mikä parasta, ilman solmun solmua tai rusettia. Nauhat ovat myös mahtavan kätevät heille, jotka eivät pysty solmimaan kengännauhojaan. Myös kiireisille koululaisille tai päiväkotilaisille nauhat ovat nopeat ja kätevät. Urheillessa myöskään mikään ei jää roikkumaan näissä nauhoissa.

Nauhat on helppo kiinnittää ja ne sopivat lähes kaikkiin lasten ja aikuisten kenkiin. Parhaiten nauhat sopivat kokoon 21-42. Nauhat napakoittaa kenkää hieman aikuisten koissa, joten jos haluat elastisemman tunteen niin valitse silloin joustavat nauhat. Leguanon Beat-malliin emme suosittele tätä nauhaa.  

Voidaan käyttää niin kävelykengissä, vapaa-ajan jalkineissa kuin urheilukengissä, mahdollisuuksia on monia ja voit tuunata kengistä oman näköiset.

  • Paketti sis. 14 kpl elastista nauhaa.
  • Yksi pkt riittää yleensä yhteen aikuisten kenkäpariin tai usemapaan lastenkenkään.
  • 1 koko, joka sopii n. 21-42 kokoisenn kenkään

HUOM! Paketit ovat sinetöityjä ja avattuja pakkauksia emme lunasta takaisin.

Nauhat soveltuvat hyvin myös paljasjalkakenkiin. Älä välitä, että kuvissa on ns. normaalit tennarit.

Valitse variaatio:

15,00 €