KÄYTTÖEHDOT

Tilaamalla verkkokaupasta hyväksyt allaolevat käyttöehdot.  


HUOM: ENNEN PALAUTUSTA LAITA SPOSTILLA VIESTIÄ NIIN SAAT OIKEAN PALAUTUSOSOITTEEN! LIIKKEEN OSOITE EI OLE PALAUTUSOSOITE!

 JOS PALAUTAT TAI VAIHDAT TUOTTEITA, KIRJOITA MUKAAN LAPPU, JOSTA KÄY ILMI KUKA PALAUTTAA. JOS HALUAT VAIHTAA TUOTTEEN TOISEEN, ILMOITA LAPULLA SELKEÄSTI, MIHIN KENKÄÄN JA KOKOON VAIHDETAAN. KIITOS.


Myyjä

Toimivat jalat Oy (y-tunnus 3303527-7), 90150 Oulu

www.toimivatjalat.fi

Sähköposti: info @ toimivatjalat.fi


Tuotteet ja hinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa 24%. Verkkokaupan hinnat ovat voimassa verkkokaupassa.

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi verkkopankissa tai luottokortilla.

Toimitusmaksu

Toimituskulut 8 euroa/tilaus

Toimitusehdot

Kauppasopimus on sitova ja se tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Alle 18-vuotiaat voivat tilata ja ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee aina olla mukana tilauksessa. 

Kaikilla varastossa olevilla tuotteillamme on 1-7 arkipäivän toimitusaika. Tilattavat tuotteet toimitamme heti, kun ne saapuvat meille. Tarkista tuotteen kunto heti saatuasia lähetyksen.

Pienet tuotteet toimitamme kirjeessä suoraan tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Kengät ja useamman tuotteen tilaukset postitamme pakettina. 

Pidätämme oikeuden asiakkaan tilausten yhdistämiseen, jos asiakas tekee useita erillisiä tilauksia. Jos asiakas haluaa järjestää tilauksen toimituksen myöhemmäksi tai jos tilatut tuotteet tulee toimittaa eri aikaan, tulee asiakkaan olla yhteydessä asiakaspalveluumme etukäteen tai heti tilauksen jälkeen.

Tuotteen palautusoikeus

Huom: paketin jättämättä hakeminen Postista ei ole palautus! Jos paketti palautuu meille hakemattomana, perimme lunastamattoman paketin kulu- ja käsittelymaksut (20 euroa/tilaus) asiakkaalta. Tämä summa vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta automaattisesti.

Tuotteilla on 14 vuorokauden kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus paketin/kirjeen vastaanottamisesta. Poikkeuksena avatut, sinetöidyt pakkaukset, sukkatuotteet, hygieniatuotteisiin rinnastettavat jalkaterveystuotteet (pohjalliset, kantakorokkeet, varpaiden erottajat, varvaskuminauhat, Footbic-pallot) ja yksilöidyt tuotteet. Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa, käyttämätön ja tuotepakkaus on ehjä. Asiakas maksaa palauttamisesta koituvat postituskulut.

Palautukset tehdään Postin kautta. Tee palautusilmoitus 14vrk sisällä paketin noudosta /vastaanottamisesta ja palautus on jätettävä Postiin  14vrk sisällä palautusilmoituksesta. Hyvitämme tuotteiden hinnan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille. 


Ennen palauttamista ota yhteys meihin sähköpostilla. Huom: Facebook ei ole paras tapa ottaa yhteyttä palautuksissa, vaihdoissa tai reklamaatioissa. Ole ensisijaisesti yhteydessä sähköpostilla, kiitos.

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia! 

Pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen ja laita mukaan vapaamuotoinen kirje, josta löytyy yhteystietosi, jotta osaamme kohdistaa palautuksen tai vaihdon toiseen tuotteseen. Säilytä saamasi palautuskuitti. Rahat palautuvat sille maksuvälineelle, jolla tilaus on maksettu. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail.

HUOM: Livenä paikan päältä ostetuissa tuotteissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta eikä näihin ostoihin sovelleta verkkokaupan ehtoja. 

Vaihto

Yli 60 euron normaalihintaisen tuotteen vaihto on ilmainen kerran. Muuten, jos asiakas haluaa vaihtaa tuotteen toiseen, maksaa hän vaihdosta uudet toimituskulut 8 euroa. Huomaa kuitenkin, että vaihdettavan tuotteen palautuspostimaksu on aina omakustanteinen eli asiakas maksaa palautuvan/vaihdettavan tuotteen postimaksun.

Jos  palautat kertaalleen vaihdetun tuotteen, perimme siitä 10€ palautusmaksun. Tämä vähennetään automaattisesti palautettavasta summasta.

HUOM: Ale-tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Ale-tuotteet voit palauttaa 14 vrk:n kuluessa. Jos haluat vaihtaa kokoa ale-hintaisesta tuotteesta, tee kokonaan uusi tilaus.


Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on virheellinen, ole yhteydessä meihin ja korjaamme tilanteen. Tarkistathan tuotteen aina heti saatuasi lähetyksen. 

Noudatamme valmistajan tai maahantuojan määrittelemiä takuuehtoja.
 

Kuluttajalla on oikeus olla yhteydessä kuluttajasuojalautakuntaan tarvittaessa.

HUOM: Kenkä kuluu käytössä.


Väärä osoite

Jos asiakas on täyttänyt tilatessa osoitetiedot tai puhelinnumeron väärin, eikä posti osaa jakaa tilausta oikeaan osoitteeseen, Toimivat jalat ei ole korvausvelvollinen.

Viivästynyt toimitus

Jos tilauksesi on viivästynyt yli viikolla odotetusta toimitusajasta, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Teemme selvityspyynnön ja katoamisilmoituksen Postille.

VASTUUNRAJOITUS
Toimivat Jalat ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä vahingoista. 

Kokosuositukset ovat vain suosituksia, jotka tulevat tehtaalta. Kengän istuvuuteen vaikuttaa jalan pituus, leveys sekä korkeus 


Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku ja osamaksu

OP-lasku ja Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias. Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Laskuun lisätään 3,95 euron laskutusmaksu. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %. Asiakas saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti.

Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen.

Lisätietoja: www.collector.fi/


Pidätämme oikeuden käyttöehtojen muuttamiseen tässä "Käyttöehdot"-osiossa.


LISÄKSI KURSSITOIMINTAA KOSKEE

Force majeure, eli ylivoimainen este, on yllättävä, ennalta-arvaamaton ja osapuolten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolinen tapahtuma, joka estää osapuolen sopimuksenmukaisen suoritusvelvollisuuden täyttämisen (esim. pandemia tai epidemia). Ylivoimaisen esteen sattuessa sopimuspuoli vapautuu sopimusvelvoitteestaan ilman korvausseuraamuksia; ylivoimainen este on ns. vapauttamisperuste.