KÄYTTÖEHDOT

Tilaamalla verkkokaupasta hyväksyt allaolevat käyttöehdot.  

Myyjä

Toimivat jalat (y-tunnus 1929803-8), 90150 Oulu

www.toimivatjalat.fi

Yhteyshenkilö Marja Korhonen, puh. 044 27 55 910

Sähköposti: info @ toimivatjalat.fi


Tuotteet ja hinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa ja veron määrä näkyy tuotteen kohdalla. 

Maksutavat

Voit maksaa verkkopankilla, pivolla, Mobilepayllä, luottokortilla.

Toimitusmaksu

Toimituskulut 8 euroa/tilaus, yksittäin tilattavat pientuotteet (sukat, varpaidenerottajat ym.) 4,50 euroa/tilaus. Tilaukseen ei tule muita kuluja.

Toimitusehdot

Kauppasopimus on sitova ja se tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Alle 18-vuotiaat voivat tilata ja ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee aina olla mukana tilauksessa. 

Kaikilla varastossa olevilla tuotteillamme on 3-7 arkipäivän toimitusaika. Tilattavat tuotteet toimitamme heti, kun ne saapuvat meille. Lähetetyistä paketeista ilmoitamme asiakkaalle seurantakoodin. 

Pienet tuotteet toimitamme kirjeessä suoraan tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Kengät ja useamman tuotteen tilaukset postitamme pakettina. Voit myös noutaa tilaukset suoraan Oulun Lintulasta erikseen sovittuna aikana. 

Pidätämme oikeuden asiakkaan tilausten yhdistämiseen, jos asiakas tekee useita erillisiä tilauksia. Jos asiakas haluaa järjestää tilauksen toimituksen myöhemmäksi tai jos tilatut tuotteet tulee toimittaa eri aikaan, tulee asiakkaan olla yhteydessä asiakaspalveluumme etukäteen tai heti tilauksen jälkeen.

Tuotteen palautusoikeus

Huom: paketin jättämättä hakeminen Postista ei ole palautus! Jos paketti palautuu meille hakemattomana, perimme lunastamattoman paketin kulu- ja käsittelymaksut (20 euroa/tilaus) asiakkaalta. Tämä summa vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta automaattisesti.

Tuotteilla on 14 vuorokauden kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus paketin/kirjeen vastaanottamisesta. Poikkeuksena (avatut pakkaukset) sukkatuotteet, hygieniatuotteisiin rinnastettavat jalkaterveystuotteet (pohjalliset, kantakorokkeet, varpaiden erottajat, varvaskuminauhat, Footbic-pallot) ja yksilöidyt tuotteet. Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa, käyttämätön ja tuotepakkaus on ehjä. Asiakas maksaa palauttamisesta koituvat postituskulut. Palautukset tehdään Postin kautta. Hyvitämme tuotteiden hinnan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille. Ennen palauttamista ota yhteys meihin.

Pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen ja laita mukaan vapaamuotoinen kirje, josta löytyy yhteystietosi ja tilinumerosi, jotta osaamme kohdistaa palautuksen. Säilytä saamasi palautuskuitti siihen saakka, kun ilmoitamme palautuksen käsitellyksi.

Noudatamme valmistajan tai maahantuojan määrittelemiä takuuehtoja.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on virheellinen, ole yhteydessä meihin ja korjaamme tilanteen.

Väärä osoite

Jos asiakas on täyttänyt tilatessa osoitetiedot tai puhelinnumeron väärin, eikä posti osaa jakaa tilausta oikeaan osoitteeseen, Toimivat jalat ei ole korvausvelvollinen.

Viivästynyt toimitus

Jos tilauksesi on viivästynyt yli viikolla odotetusta toimitusajasta, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Teemme selvityspyynnön ja katoamisilmoituksen Postille.

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pidätämme oikeuden käyttöehtojen muuttamiseen tässä "Käyttöehdot"-osiossa.