ASIAKASPALAUTTEET

"Tilasin Aktivet ja olen käyttänyt näitä nyt työkenkinä ja pakko todeta, että AIVAN IHANAT KENGÄT! Niin pehmeät jalassa ja kevyet ja tyylikkäätkin vielä. Suosittelin työkaverillekin ja hänkin tilasi Aktivet ja ihastui myös."

ELISA

"Leguanon paljasjalkakengät ovat osoittautuneet parhaiksi ja laadukkaimmiksi pj-kengiksi, joita olen käyttänyt. Pohjat näissä on vallan mahtavat ja kenkä toimii juoksulenkillä maastossa täydellisesti. Saksassa näköjään panostetaan laatuun."

SAMI

"Tilasin varpaidenerottajasukat ensin itselleni ja sitten myös siskolleni. Nukun nämä sukat jalassa ja huomaan, että jalkateräni ovat paljon rennommat nykyään ja varpaat eivät ole enää niin puristuneet toisiaan vasten. Hyvät!"

SIRKKA-LIISA

"Olin alkuun epäileväinen, voiko kengät oikeasti vähentää jalkojeni kipuja ja yllätyin positiivisesti! Polvet ja lonkka eivät enää vaivaa läheskään niin paljon kuin ennen. Näillä kengillä on turvallista liikkua ulkonakin. Kiitos Marjalle laatukengistä!"

ANNELI

"Ollaan tykätty tosi paljon näistä sinulta ostetuista Leguanon kengistä (Aktivet ja Kosmot) mieheni kanssa, niin ei voi ku suositella kaikille muillekin."

NIINA

"Kahlasin lumessakin näillä Chestereillä ja hyvin toimi. Jalat pysyi lämpiminä. Pohja on myös ollut tosi pitävä kävellessä ja mikä parasta, kenkä ei purista yhtään ja jokaisella askeleella oikein tuntee, kun jalka mukautuu maata vasten. Ihan huiput!"

MARIA