PEERKO Breeze White Nahkainen Paljasjalkamaihari

UUTTA!

HETI SAATAVILLA 

Peerkon Brreze paljasjalkamaihari ovat Syksyn uutuusmaiharit ilman vuorta! Breezet ovat tyylikkäät, klassiset ja supermukavat jalassa. Puettavuutta helpottaa vetoketju sekä istuvuutta saat säädettyä helposti nauhoituksella. Kengässä on hengittävä, ohut mikrokuituvuori, joten Breezet jalassa voit kulkea läpi vuoden. Loistava valinta kevääseen, syksyyn ja vaikka leutoihin talvipäiviin. Voit lisätä pohjallisen kylmiin päiviin.

Joustava minimalistinen pohja tuo sinulle ylellistä mukavuutta ja varpaillasi on ihanasti tilaa. Pohja on valmistettu joustavasta, kierrätettävästä termoplastisesta kumista, jonka pohjapaksuus on 3,5 mm ja profiili 1,5 mm. Pohja on liimattu kevyesti ja ommeltu päälliseen. Tämän vuoksi kengän reunassa saattaa olla pieniä rakoja eivätkä ne ole reklamaation aiheita. Elastisen pohjan ja kengän käytön myötä raot saattavat tulla selkeämmin esiin, mutteivät heikennä kengän ominaisuuksia eikä käyttöä. Pohja on ommeltu kiinni kenkään.

Peerko Breezet ovat käsintehtyjä EU:ssa eettisissä olosuhteissa. Kengissä käytetään vain EU-peräisiä materiaaleja, korkealaatuisia nahka- ja vesiohenteisia liimoja, ilman liuottimia. 

Lesti: leveähkö

Katso kokotaulukko kuvista. Mittaa jalkasi ja lisää käyntivara n. 0,5-1,2 cm.

Valitse variaatio:

179,99 €