LEGUANO & VENEILY

Veneilijöille Leguanon Aktiv-mallin kenkä on aina ykkösvaihtoehto. Tyypillisesti veneilykenkä on vakaa ja merihenkinen, mutta pidemmässä käytössä se saattaa aiheuttaa jalkakipuja pohjan jäykkyyden takia. Purjehduskenkä on usein suhteellisen kova, joten sitä ei suositella käytettäväksi pitkään. Leguano tarjoaa puolestaan miellyttävän istuvuuden ja siinä on hengittävä ja luistamaton pohja. Voit liikkua arvokkaan veneen kannella pelkäämättä, että kengän pohja vaurioittaisi veneen pintaa. Leguanojen pitomukavuus säilyy, vaikka pitäisit niitä jaloissasi koko päivän eikä selkäsi kipeydy pitkilläkään merimatkoilla. Pohjissa oleva erityinen liukueste varmistaa täydellisen pidon märällä ja liukkaalla veneen kannella. Voit siis purjehtia huoletta; Leguanon paljasjakakengät pitävät sinut pystyssä ja veneesi pinnan loistavana.

Jalkatuntuma on pehmoinen, miellyttävä ja kevyt. Kenkä istuu hyvin jalassa eikä purista. Nauhoilla voit helposti säätää kengät sopiviksi jalkoihisi. Kengät ovat helppo pakata mukaan niiden keveyden ja joustavuuden ansiosta. Kengät ovat hengittävät, pestävät ja ne kuivuvat nopeasti.

Leguanot valmistetaan Saksassa tiukkojen laatustandartien mukaan ja pohja on patentoitu. Pohjan paksuus 8mm eivätkä pikkukivet, tikut tai lasisirut tunnu pohjan läpi. Testeissä ainutlaatuinen pohjamateriaali on kestänyt mm. lasinsiruilla kävelyn. Pohjalla on kaikki paljasjalkakenkien toimivat ominaisuudet: mukautuvat hyvin alustaan, vapauttavat isovarpaan toimimaan, kannassa nollakorotus.

Kenkä ei sisällä mitään liimoja, koska pohja kuumapuristetaan kankaaseen kiinni ja saumat pysyvät varmasti kiinni. Pohja on taipuisa ja täysin rullautuva ja se mahdollistaa jalkaterän vapaan liikkumisen kaikilla alustoilla.
Tarvittaessa voit pestä kengät pesupussissa 30 asteessa. Kuivaa ilmavasti.

Materiaali: polyesteri, mikrokuitu ja viskoosi. Siirtää kosteuden tehokkaasti pois.
Pohja: LIFOLIT, joka täyttää direktiivin EN 71/9 vaatimukset. Luistamaton. Vedenpitävä.
Aktiv-mallin värit: musta, valkoinen, keltainen, oranssi, sininen, harmaa-pinkki, harmaa-lime, punainen.