Be Lenka York Black Merinovillainen Kalvollinen Talvikenkä

UUTTA! KOOT 38, 40-42

HETI SAATAVILLA

Be Lenka York talvikengät on valmistettu käsin korkealaatuisesta nubukkinahasta, lämpimästä villavuorista sekä hyvin vettä pitävästä suojakalvosta (water-resistant membrane). York-paljasjalkakengässä on lämpöä säätelevä ihana villavuori. Nahan ja villan välissä oleva hengittävä läpäisemätön kalvo pitää jalkasi kuivina ja lämpiminä.

Luistamaton ja kulutusta kestävä luonnonkumi tekee pohjasta pitävän liukkaillakin alustoilla. Pohja (4mm) on elastinen ja mahdollistaa jalan mukautumisen alustaan jokaisella askeleella. Liukumaton kumipohja tarjoaa erinomaisen pidon ja vakauden kaikissa olosuhteissa. Pitävyyttä lisää kengän pohjan selkeä kuviointi.

York on lestiltään tilava (kapeaan/siroon jalkaan emme suosittele tätä mallia) ja se mahdollistaa varpaiden leviämisen jokaisella askeleella luonnollisesti. Varvastilan korkeus on normaali ja kenkä soveltuu parhaiten matlahkoon/normaaliin jalkaan. Nauhoituksen avulla voit säätää kengän jalkaasi sopivaksi. Rintavaan jalkaan emme suosittele tätä mallia.

York paljasjalkakengät on valmistettu vastuullisesti ammattitaitoisena käsityönä Portugalissa. 

Suosittelemme myrkyttömän suojasuihkeen säännöllistä käyttöä.

Päälymateriaali: Nubukkinahkaa
Vuori: Merinovilla / villa ja kalvorakenne
Pohja: Kumi

Huomaa, että muhkea villavuori vie hieman tilaa kengän sisältä, joten valitse kokoa isompi kuin muissa Be Lenkan malleissa.

Koko - leveys - kengän sisämitta

38 9 24,6
39 9,2 25,3
40 9,4 25,9
41 9,6 26,6
42 9,8 27,3
43 10 27,9

Valitse variaatio:

189,00 €