Leguano Amalfi Pitsinen Paljasjalkakenkä Valkoinen

36 & 43 TULOSSA TOUKOKUUN LOPULLA 
MUUT HETI SAATAVILLA

Maailman kaunein paljasjalkakenkä valkoisena kauneine pitsisomisteineen.

Inspiraatiota kenkään on haettu Italian luomoavan kauniilta seuduilta ja luonnosta. Tyylikäs, elegantti ja katseitakääntävän upea kenkä, joka sopii vaikka morsiammen jalkaan hääkengäksi. Malli on yksi myydyimmistä Leguanon kengistä eikä suotta niin upea se on!

Pohja on taattua Leguano-laatua ja kengän pintaan on luotu ainutlaatuinen pehmeä pitsikuosi, joka takaa kauniin ja siron ilmeen kengälle. Soveltuu käytettäväksi farkkujen, mekkojen, shortisien ja minkä tahansa vaatteiden kanssa arjessa ja juhlassa. Rento ja tyylikäs samaan aikaan!

Jalkatuntuma on pehmoinen, miellyttävä ja kevyt. Kenkä istuu hyvin jalassa eikä purista. Nauhoilla voit helposti säätää kengät sopiviksi jalkoihisi. Kengät ovat helppo pakata mukaan niiden keveyden ja joustavuuden ansiosta.

Leguanot valmistetaan Saksassa tiukkojen laatustandartien mukaan ja pohja on patentoitu. Pohjan paksuus 8mm eivätkä pikkukivet, tikut tai lasisirut tunnu pohjan läpi. Testeissä ainutlaatuinen pohjamateriaali on kestänyt mm. lasinsiruilla kävelyn. Pohjalla on kaikki paljasjalkakenkien toimivat ominaisuudet: mukautuvat hyvin alustaan, vapauttavat isovarpaan toimimaan, kannassa nollakorotus.

Kenkä ei sisällä mitään liimoja, koska pohja kuumapuristetaan kankaaseen kiinni ja saumat pysyvät varmasti kiinni. Pohja on taipuisa ja täysin rullautuva ja se mahdollistaa jalkaterän vapaan liikkumisen kaikilla alustoilla.

Tarvittaessa voit pestä kengät käsin. Kuivaa ilmavasti. 

Valmistusmaa: Saksa

Materiaali:

Päällinen: 100% polyesteriä. Sisäpohja: 50% polyamidia, 48% polyuretaania. 2% väriainetta. Pohja: 100% LIFOLIT®.

HUOM: Jos sinulla on vaivasenluu, ei tämä malli ole välttämättä paras mahdollinen. Suosittelen tällöin Leguanon malleista Energy, GO, Beat, Marilyn, Gentle, Scio, Lady Loop sekä sukkamalliset kengät.

Mittaa jalkasi ja lisää jalkasi mittaan käyntivara noin 1cm. Esim. jos jalkasi pituus on 25,4cm, lisää tähän mittaan 1cm, jolloin mitta käyntivaroineen on 26,4cm. Vertaa mittaa kokotaulukkoon ja valitse lähin koko, joka tässä tapauksessa on koko 42.

Leguanot ovat hieman pienempää mitoitusta kuin moni muu merkki, siksi on tärkeää mitata molemmat jalat ja valita koko mittojen mukaan.

Kokotaulukko:

Koko   Kengän sisämitta (cm)   Leveys

36        22,3                9

37        22,8                9,5 

38        23,6                9,5

39        24,2                9,5

40        25,0                9,8

41        25,6                 10

42        26,4                10,5

43        27,2                 10,5

Valitse variaatio:

189,00 €