PEERKO Classic Blush Nahkainen Paljasjalkakenkä

KOOT 37, 40, 41, 43-45

HETI SAATAVILLA 

Peerkon Classic Blush on kaunis, klassinen kenkä kauniilla pitsimäisellä kukkakuviolla - supermukavat jalassa. Classic Blushit jalassa voit mennä virallisempiinkin tilaisuuksiin ja ne ovat upeat juhlavammankin mekon kanssa. Istuvuutta saat säädettyä helposti nauhoituksella kapeampaan ja leveämpäänkin jalkaan. 

Joustava minimalistinen pohja tuo sinulle ylellistä mukavuutta ja varpaillasi on ihanasti tilaa. Pohja on valmistettu joustavasta, kierrätettävästä termoplastisesta kumista, jonka pohjapaksuus on 3,5 mm ja profiili 1,5 mm. Pohja on liimattu kevyesti ja ommeltu päälliseen. Tämän vuoksi kengän reunassa saattaa olla pieniä rakoja eivätkä ne ole reklamaation aiheita. Elastisen pohjan ja kengän käytön myötä raot saattavat tulla selkeämmin esiin, mutteivät heikennä kengän ominaisuuksia eikä käyttöä. Pohja on ommeltu kiinni kenkään.

Peerkot ovat käsintehtyjä EU:ssa eettisissä olosuhteissa. Kengissä käytetään vain EU-peräisiä materiaaleja, korkealaatuisia nahka- ja vesiohenteisia liimoja, ilman liuottimia. 

Lesti: leveähkö

Katso kokotaulukko kuvista. Mittaa jalkasi ja lisää käyntivara n. 0,5-1,2 cm.

Valitse variaatio:

159,99 €